22:57

Halloooooj!

Just nu sitter jag i soffan och ser på tv med KP, Felicia och Frida. Vi har ätit god mat och efterrätt, kollat på Greven och betjänten, haft hög musik och dansat och sjungit... =) Haft grymt kul, och bilder kommer imorgon!

 

Om ungefär en timma slår klockan 12. Halv 12 ska vi ut och smälla några smååååå raketer.

 

Hörs imorgon, hoppas alla får en underbar nyår!

Detta är det sista inlägget 2009, nästa gång jag skriver är det nytt år!

 

TACK FÖR DETTA ÅRET, HAR VART ETT DUNDERBRA ÅR! :)

 

puss och kram


REDO

Nu är jag redo för nyårsparty! Är helt klar nu, ska åka till Frida om 10 minuter ungefär.

Här kommer lite bilder som tatts de 2 senaste timmarna... =)


Svart kort klänning, gråa strumbyxor, och ett silvrigt halsband. Har en svart ring också.


Mitt smink för kvällen..


Eftersom systemkameran hänger med så blir det nog en hel del roliga bilder att lägga upp imorgon... =)
Sover hos Frida inatt, så hörs imorgon!

Hoppas alla får en underbar nyår, och en bra start på det nya året!

GOTT NYTT ÅR ! ♥




Nyårsafton!

Hej bloggen, idag är det nyårsafton! Tänk vad tiden går snabbt, imorgon är det 2010...!?

2009 har gått extremt snabbt tycker jag!

 

Iallafall, förlåt för kass uppdatering idag, har inte haft tid... Eller, jo det har jag väl iochförsig, men har inte orkat...

Men som ni säkert har lagt märke till så är det ny header! Men den är bara tillfällig, tills jag orkar fixa en seriös. :) Den svarta ramen längst ut på bloggen har också kommit till idag. :) Blev lite mysigare nu tycker jag!

 

Jag har nyss duschat, och nu ska jag äta kött och massa annan god mat med familjen, sedan göra mig iordning och dra till Frida. Min nyårsafton firas tillsammans med Frida, KP och Felicia, hemma hos Frida. Sedan sover jag hos henne!

 

Jag skriver mera sedan, innan jag åker. Då får ni outfit-bild också, nu ska jag hjälpa mamma och pappa i köket, hihi, PUSS


Vad vill ni se mer av i bloggen 2010?


Fräsch

Nu har jag precis duschat, och efterråt smörjde jag in kroppen i en väldoftande L'ORÉAL HYDRAFRESH. Fick den underbara lilla burken i julklapp, och den ger huden fukt och ny energi!

Sedan ta på sig en nytvättad sovdress, me like! Nu känner jag mig fräääääsch!
Ska sätta mig framför tvn med pappa, och vänta på att mamma slutar jobba runt halv 11.



Godnatt allihopa! Hoppas ni sover gott inatt! =)


Var ute i kylan och fotade

Efter middagen gick jag och pappa ut och fotade lite med systemkameran. Det var skönt att komma ut, och eftersom vi hade tjocka kläder så frös vi inte. =)

Tog jättefina bilder! Solen var påväg ner, och vissa träd hade fin frost på sig. Blev några foton på mig också. =)
När vi kom hem igen så gick vi ner och tände en brasa i pappas "grill" som han har byggt. :) Drack julmust, och för att den skulle bli extra kall så satte jag ner den i en grop i snön, haha. Riktigt mysigt var det, men kallt blev det efter ett tag, trots elden...






( hittade en stooor is som vi åkte på ^^)

haha, bilden blev inte riktigt som den skulle... =)



Mysiga bilder va? Det är så skönt att vara ute i kylan när man inte fryser! =)


Här kommer svaren...

Här kommer svaren till frågestunden, hoppas alla blir nöjda och glada, och får svar på sina frågor!


- Hur gammal är du?

Jag är 14, men fyller 15 i april. Känner att jag svarat på denna frågan tidigare..?

- Vad är det bästa du vet?

Att vara med mina vänner, familj och släkt. Te.x att sova hos Freja och Eddie, det är en av det saker som verkligen är det bästa jag vet!

- Vad är din favoriträtt?
Hm, svår fråga... Tacos, pizza, kinamat, spagetti och köttfärssås, mammas kasslergratäng...
- Vart bor du?
Den frågan vill jag inte svara på, för det räcker att dom jag känner vet vart jag bor. =)
- Vad vill du bli när du blir stor?

Att jobba i affär (klädaffär) har alltid intresserat mig, så det kan jag tänka mig. Eller att jobba med barn! Någonting inom sången hade inte heller vart fel... Nu det senaste har jag funderat på att polisyrket faktiskt verkar spännande... :)
- Största dröm?
Jag har många drömmar, men någon speciell är kanske att... sjunga inför en fullsatt aréna? haha.Att få en familj och leva lyckligt hela livet är väl den största drömmen. ^^
- Favoritfärg?
Grå, svart, vit, grön, guld, röd... Finns många snygga färger!
- Normala hårfärg?

Den jag har nu.


- När började du blogga?
Här på blogg.se startade jag min blogg någon gång förra året, men innan dess hade jag ju en blogg på bloggagratis.se , och den startade jag väl runt 2008.

- Varför började du blogga?
En kompis visade mig sin blogg på bloggagratis för längesedan, då väcktes mitt intresse av att jag också ville skriva om min vardag, tävlingar och spara/visa bilder m.m. Det var väl på den riktningen jag började blogga. :)
Jag har alltid gillat att skriva.

- Vem är din förebild inom blogg-världen?
Haha, förebild och förebild... Kenza och Foki får jag väl svara isåfall. De skriver bra, och är snälla mot alla sina läsare. Kan inte tänka mig att Foki skulle kunna beté sig som te.x Kissie. Det är en väldigt skillnad mellan dem två, och sådana om Foki är ju mycket bättre förebilder!

- Vilka bloggar brukar du kolla på?
Kenzas, Fokis, Amandavardet, ibland Blondinbellas...Dem är roliga och intressanta, och man hänger lätt med! :D Såklart läser jag också mina vänners bloggar!

- Varför bloggar du?
Ungefär likadan fråga som lite längre upp, men mitt svar är att jag tycker det är roligt att skriva av mig, visa bilder m.m. Och sedan att folk visar uppskattning för det man gör är ju bara ännu roligare! :D

- Hur har du fixat snöflingorna på din blogg? Skit fint!
Tack så mycket! Jag kommer faktiskt inte ihåg.. Har för mig att en tjej länkade till en annan blogg som visade detaljerat hur man la in snöflingor på bloggen. Men sök på google, typ "snöflingor på blogg" eller något, så kanske det dyker upp! Eller fråga massa andra om dom vet, lycka till! =)

- Vad är ditt bästa tips för att få en bra blogg?

Hm, det är nog att försöka få sina läsare att hänga med, med te.x tävlingar m.m. Att inte bara skriva om sin vardag, för det kan bli väldigt enformigt och tråkigt. Det tycker iallafall jag om vissa bloggar som bara skriver om vad dem har för sig på dagarna. Mycket bilder är nog också ett stort + ! Så alltså; mycket tävlingar så att dina läsare vill komma tillbaka och se vad som händer, mycket bilder och inte jättemycket text, för då blir det lätt tråkigt... Detta skrev jag utifrån vad jag tycker, sedan bestämmer man ju såklart själv hur man vill ha sin blogg! :D Uppdatera ofta, och glömt helst inte av bloggen i flera dagar :(

- Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?

Gosh, mycker pengar! Skulle köpt en stoooor villa utomlands, till mig och min familj. Sedan skulle jag ge pengar till mina släktingar och vänner. Shoppa, och göra allt man drömmer om. :) Men sedan skulle man nog tröttnat och inte vetat vart man skulle göra av pengarna... Det är ju tråkigt att inte heller kunna önska sig något... Så 10 miljoner är nog lite väl mycket pengar att vinna tycker jag..

- Är din systemkamera bra?

Ja! Den är grymt bra faktiskt! Kan ta fina närbilder och fina bilder tagna långt ifrån! Jättenöjd med den! Hade inte kunnat få en bättre julklapp! =)

-Kan inte du åka till Lund någon gång?

Haha, jag har ingen anledning till att åka till Lund. Känner ingen där och har inga planer på att åka dit heller. ^^ Ärligt talat vet jag inte ens vart det ligger, haha. Varför vill du att jag ska åka dit? ;)

-  Har du lärt känna nån/några nya personer detta året?
Hm, nej jag tror faktiskt inte det.. Eller.. Har blivit mer kompis med vissa, och har förlorat vissa. Men det är skönt med ombyte också, att inte fastna vid samma personer hela tiden. Några nya personer har jag väl lärt känna... Tja, nu när jag tänker efter har jag nog det. :)

- Vem är din bästa vän?

Jag har ingen speciell "bästa bästa bästa vän", utan mer flera bra vänner. :) Men den närmaste är nog Frida.

- Vem ser du upp till?

Jag har ingen speciell person som jag ser upp till... Det finns många som jag tycker är bra förebilder och som jag känner att; "så ska jag också bli när jag blir stor"... En sådan person är faktiskt Ramona. :) Jag vill bli som hon är jag blir stor. =)

- Du verkar som en glad person, är du alltid så glad?
Haha, tack så mycket! Alla har väl dåliga dagar ibland, men jag försöker att alltid vara glad... =)
En anledning till att jag kanske är glad ofta är väl att jag har så bra vänner, samt familj och släkt. Och att ni läsare ger glada komplimanger gör ju också att man blir gladare såklart! ^^

- Gillar du att läsa?

Ja, jag gillar att läsa. Om man har hittat en riktigt bra bok har jag skitsvårt för att sluta läsa, utan jag kan sitta på ett och samma ställe i timmar och bara läsa. haha. Jag gillar både att läsa böcker och bloggar. =)

- Vilket är bäst, tv eller film?

Det beror helt på vilket humör man är på... Men jag gillar nog mest film tror jag. Ingen reklam, och så kan man pausa när man vill. Det kan man ju i och för sig göra på tvn också, men det är mysigare med film. Fast vissa tvprogram är bra och då tar man ju dem före film. :)

- Hur många par skor har du?
Det är rätt många faktiskt, men använder mest converse... Har uggs, 2 par converse, 3 skor med klackar, höstskor... orkar inte räkna upp alla, men jag har väl ungefär en normal mängd med skor. ^^
- Gillar du att shoppa?

Ja! När man ska på stan, har plånboken full med pengar, så är det underbart att bara gå ut och in i massa affärer och bara shoppa! Mest gillar jag att shoppa kläder, men annat är ju också kul. =) Ingen shoppingnörd, men det är ju ett intresse iallafall. :D

- Har du varit emo eller fjortis någon gång? (Just nu tycker jag att du verkar neutral och fin!)

Åh, vad alla är snälla, tack så mycket. :) Nej, jag har inte vart varken emo eller fjortis. Jag har väl en "vanlig" stil, och hade aldrig velat bli te.x fjortis med 100 lager smink i fejjan, inte riktigt min grej.. Emo har jag inte heller någon anledning att vara.

- Sportar du?

Nej, för tillfället gör jag tyvärr inte det... Har inte hittat min grej än... Har tidigare gått i handboll och cheerdance men tröttnade, och nu vet jag inte riktigt. Hinner inte heller med någon sportaktivitet på dagarna, har fullt upp med annat...:(

- Vad brukar du göra på fritiden?
Antinger har jag slappdag hemma, framför tvn och datorn, eller så är jag med kompisar, eller också hemma hos Freja och Eddie. :) Gör väl ungefär det som en vanlig tonåring tycker är kul. :)

- Bästa låten 2009?

Oj, finns många! Higher med Erik Grönwall gör nog att man alltid kommer minnas året 09. Annars så är väl vissa låtar rätt uttjatade detta året... Som I gotta feeling, Halo, Svenne banan... En speciell låt som också kommer att påminna mig om 2009 är Halleljua... För den sjöng vi alltid i musikrummet i skolan. =)

- Vilket är det roligaste minnet från 2009?
Måste nog säga Grancanaria! Det var helt underbart! Men året är ju inte slut än, vi har ju en nyår som väntar, det kanske blir årets höjdpunkt, vem vet?

- Vilket är ditt favoritdjur, och varför är det de?

Hund tror jag. Människans bästa vän, man kan göra allt med en hund, som en extrakompis helt enkelt! VILL HA EN HUND!

- Har du pojkvän?

Nej, tyvärr har jag inte det.

- Favoritplagg?

Myskläder, tjocketröja, eller tights! :D Tajta jeans är nog det bästa och snyggaste som finns!

- Är du oskuld?

Varför kommer alltid denna frågan upp vid frågestunder? Det måste vara extremt spännande?

- Mobilnummer?

112


 

Gosh, det blev många frågor tillslut, duktiga ni är! :) Så roligt att så många a engagerar sig, verkligen!

 

Är ni nöjda? Något av mina svar som ni undrar över?

 

kram


diamond fingers

Har precis målat mina naglar. Vitt, ljusrosa över, små diamanter och till sist, lack!

Det var ett kit som jag fick i julklapp av Roger och Ramona, tack! ♥


         
         


Vad tycks?

Gjorde inte speciellt avancerat idag, ville bara testa. :) Måste spara till långa naglar nu också! hm.


( mitt nya läppglans on the picture! )


P U S S A R  till mina söta läsare!


Tåget blev inställt

Tåget jag skulle åka hem med klockan 15:06 blev av någon konstig anledning inställt...?

När Alice ringde och frågade hade dom inget svar på varför, men dom sa att en extrabuss skulle komma, men dom visste inte när, så den hade ju likagärna kunnat komma klockan 6 på kvällen, asså fyfan vad dåligt...!

Eftersom vi hade stått ute och väntat på tåget i säkert en halvtimma var vi halv ihjälfrusna när vi satte oss i bilen och körde hem till dom igen. Alice och mamma satt på varsitt håll och kollade nya tågtider via datorn. Mamma hittade en och ringde till oss. Det gick ett nytt tåg ifrån Vara 17:26! Vi fick skynda oss som tusan att åka till Vara, för det var ungefär bara 45 minuter kvar, och det tar ett tag att åka dit... Satt i bilen och målade med Emma. :)

Äntligen framme! Köpte biljett och tåget kom när det skulle, tack! Nu hade det börjat bli mörkt, men det var skönt att komma in i ett varmt tåg... Vinkade hejdå till Alice och Emma som stod på perongen. Nu började en 1timmes tågresa. Det gick rätt snabbt och snart var jag i Borås! Mamma och pappa hämtade upp mig, och då åkte vi till kinarestaurang och åt, mums!


Frågestunden skulle egentligen vara klar igår, men eftersom det blev strul med tåg, och sedan kom jag hem så sent så orkade jag inte, jag svarar på frågestunden ikväll istället!

Tåg som krånglar, speciellt när det är isande kallt ute, är det värsta som finns!
Men huvudsaken är att jag kom hem iallafall, fast det hade ju inte skadat att sova hos kusinvitamin en natt till, haha. :)

PUSS


Hejdå Lidköping ♥





Lunchdax, sedan far jag hem...


Hemgång idag

Hejhopp!

Idag tar jag tåget hem. :( 15:06.

Men innan dess så ska Alice, Emma och jag in till stan och göra lite ärenden, gjorde aldrig det igår.
Sedan hem och äta lunch, packa...

Mycket snö idag förresten, det har nog snöat ännu mer under natten!



Har ni lika mycket snö där ni bor eller?

Ikväll avslutas frågestunden också!

PUSS

 


Datanörd

Hello!

Känner mig som en datanörd... Haha, sitter framför tvn med datorn, och på andra sidan soffan sitter Gherry med sin dator. Emma sover och Alice är och äter middag med kompisar. Klockan är snart 9 och jag är sugen på godis.... =) Får väl ta något av det vi bakat idag. Det har jag inte skrivit, men senare bakade vi också hallongrottor, mums!

Hoppas alla har en bra måndagskväll, imorgon runt 15 så sätter jag mig på tåget... hem.

PUSS OCH GODNATT!


Done!

Gjorde chokladbollar och kladdkaka. =)



Flygplaaaaaaaaaaaan. ;)


Tisdagsmorgonen i bilder






 

Nu ska Emma och jag strax göra chokladbollar, sedan äta pankakor. Senare ska vi till affären och biblioteket.
Ikväll ska Alice ut med några tjejkompisar, så då blir det bara Gherry, jag och Emma hemma, får väl se vad vi hittar på... Gherry ska fixa photoshop till mig! =)

Hörs senare, nu sitter Emma bredvid mig och lyssnar på higher - erik grönwall, och försöker sjunga med så gott hon kan! ♥

Nu ska jag låta henne spela bolibompa på min dator, puss!

 


Spelar...

Spelar Buzz med Alice och Gherry. Ska plocka fram lite godis nu också, mys!
Hoppas alla har en trevlig kväll, det har jag!

Puss och kram

Frågestund !

 

Ni vet ju vad frågestund innebär, så det är bara att fråga på!
Ni har tills på tisdagkväll på er att fråga, så
kör på! :D


Dags för bio!

Nu ska Alice, Gherry, Emma och jag på bio, vi ska se Alvin och gänget, 2. :) dem är så söta!
Jag har sett ettan och tyckte faktiskt den var bra, så ska bli kul att se tvåan.

Har någon av er sett den? Filmen hade premiär för några dagar sedan bara... :)



Hörs när vi kommer hem, puss!


Vinnaren av tomtetävlingen!

Väldigt många röstade! Men det berodde nog på att man fick rösta på sig själv, för det gjorde alla deltagare. ^^
Kolla här för att se. 280röster, men nu får man inte rösta mer, för vinnaren är avgjort, och vinnaren blev...




Grattis till dig, och du målar jättesnyggt på paint! :D

HÄR är vinnarens blogg!




Kom nyss hem från pulkabacken!

Flera branta pulkabackar fanns mindre än 10minuter från deras hus. Det var fullt med snö, och snöade faktiskt fortfarande, mysigt! Andra barn och vuxna var där med sina pulkor redan, och nu blev det tre till;
Alice, Emma och jag! :D




 



 

 

Just nu sitter jag med en kopp varm te, i deras sköna soffa. =)

Ska äta lunch snart tror jag, sedan får vi väl se vad vi hittar på..

Gherry, Alice sambo, skulle fixa Photoshop till mig, hehe. :D

 

PUSS

 


Lattjo morgon


( hon har benen under nattlinnet ^^)



( bilderna är tagna med min kamera, nikon d3000)


Jag pratade med mamma imorse, och vi bestämde att jag stannar hos kusinvitamin tills på tisdag istället, så åker jag inte hem imorgon, wiho! :)

 

Efter frukost ska vi ut och åka pulkaaaaaaaaaaaaaaa...


Angående tomtetävlingen...

Den skulle ju avgöras ikväll egentligen, men efter som jag är hos kusinerna och sådär, och just nu är klockan över halv 1 på natten, så orkar jag inte. Antingen så utser jag vinnaren på söndagkväll, eller när jag kommer hem.

Just nu ligger jag i sängen hos kusinerna. Hör Emma från sitt rum, hon har nog drömt något hemskt, för hon gråter. :(

Imorgon ska vi nog ut och åka pulka! ^^

Nu ska jag sova, natti...!


my bed in emmas lekrum. ;)

Bilder från Lidköping, hos kusin

Vi var äntligen framme runt 5.. Det blev fullt liv med en gång. =) Pappa åkte därifrån, och snart åkte jag, Alice (min kusin) och hennes 5åriga dotter Emma, till en pizzeria och köpte pizza som vi skulle ta med hem. Köpte godis på en mack också. :)



klockan 8 blev det  Robinsson, godis, och tända ljus. :)


Bilder från Uddevalla, hos faster

Bilresan dit. Mycket snö på vägarna så det tog lite längre tid, men kom fram efter två timmar ungefär. ^^





Framme (klicka på de små bilderna för att se dem större ! )



( hade en liten julklappsutdelning också, fick en t-shirt. tack! )

Sedan åt vi lite godis och kakor/bullar. Jag och pappa åkte därifrån runt 4. Nu skulle vi ju börja våran bilresa till Lidköping som säkert skulle ta över en timma, pågrundav snön på vägen...


Uddevalla & Lidköpingsoutfit


Så ser jag ut idag.

Tröjan, jeanstightsen och det vita linnet är från samma klädaffär; GINATRICOT! =)


Klockan är nu runt halv 10. Jag och pappa drar iväg halv 11.

Kommer ta kort när jag är i Uddevalla och Lidköping, och dom kommer in ikväll, eftersom jag tar med min laptop och hemma hos kusinerna är det trådlöst internet! :)

 

Så... vi hörs väl ikväll om inget annat hemskt händer... :o

Haha skoja bara, men det är ju extremt halt och sådär på vägarna nu, och både på tv och radio varnar dom ju för snöstormar och allt vad det heter, men vi får väl hoppas att vi kommer fram som vi ska. ♥



Ha en bra dag allihopa! puss och kram!

 


Min kväll








Har myst med familjen och kollat på film.

Ska sätta mig ner och svara på lite kommentarer nu, sedan ska jag sova..

Här kommer en liten planering för de närmaste dagarna, så vet ni vad jag har för mig. ^^

Imorgon - Åka till Uddevalla och äta julmat hos faster, sedan iväg till kusinerna i Lidköping och stanna där tills måndag.

Söndag - Vara hos kusinerna.

Måndag - Åka tåg hem från Lidköping, annars vet jag inte vad som händer idag.

Tisdag - Kanske åka till stan med Frida och kolla nyårsoutfit...

Onsdag - ... Eller så gör vi det idag, har inte bestämt.
Torsdag - Nyårsafton idag! Ska hem till Frida med några andra tjejer. Blir väl partyyy! =)

 

Natti natti mina små sötnosar ♥

 


Vad tycker ni?

Är det dags för frågestund eller något snart? Vad tycker ni? Lämna jättegärna en kommentar med dina åsikter... :)

 


H A H A, h a r   f o t a t   e n  m a s s a  i d a g,  f i n t  v a !? ^^



bjuder verkligen på mig själv. No make-up on the picture...


 


Mätt i magen

Nu har jag precis ätit en god julfrukost och är supermätt...
Det blir att äta julmat i flera dagar nu, har en hel julskinka kvar blandannat, haha. Men det är gott med julmat så det gör ju ingenting... =)

just nu;


haha


Juldagen

Godmorgon allihopa, hoppas ni sovit gott! =)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slappa antagligen, och kika på alla julklapparna!
Imorgon åker jag till Lidköping och stannar där ett par dagar, så jag ska packa idag också.

Systemkameran hänger med till Lidköping, så många fina kort väntar bloggen när jag kommer hem... :)

Men innan jag åker till Lidköping imorgon så ska jag och pappa åka till Uddevalla och äta julmat hos min faster. Sedan kör pappa mig till Lidköping. Jag tar tåget hem på måndagen. Så en kul helg väntar! =)



Idag har jag på mig min nya tröja som jag fick i julklapp igår, FREE HUGS!




tröjan är från Cubus, men pris vet jag inte och det vill jag nog inte veta heller... haha jag skoja bara. ^^


I see you !


En precis nytagen bild på mitt öga, med systemkameran. Extremt fina bilder blir det!

Vad tycks? ♥

natti natti =)

Nikon d3000


Denna skönheten blev min idag! :) ♥

Är så extremt glad över att jag äntligen fick den!

Här är några fina bilder jag tatt med den...






me ♥ kameran...


Är såklart jättenöjd över mina andra julklappar också, men eftersom jag önskat mig en sånhär redan i Januari, så är jag särskilt glad över denna!

Det kommer bli mycket finare bilder som kommer upp i bloggen från och med nu. =)

Har någon av mina läsare också en systemis? ^^

 

Ha en fortsatt trevlig julaftonskväll, nu ska jag se på film med mamma, pappa och mormor. Mormor ska sova här.

 

PUSSSSS!



Julafton 2009....

... tillbringades med mamma, pappa, farmor, Lars, Anton, mormor, Roger, Ramona, Freja och Eddie. Med andra ord; en underbar jul! ♥
Hela denna dagen har varit full av överraskningar, glädje och skratt, god mat och roliga människor.. =)

Roger och familjen kom precis efter att jag skrivit inlägget innan detta. Då blev det fullt liv med en gång, för Freja ville runt och kolla på allt, framförallt mina saker i mitt rum. ^^ Sedan kom farmor och Lars, och sist, mormor med bussen.
Satt och pratade medans mamma och pappa höll på med maten i köket. Runt 3 var maten klar, och då satte vi oss er och åt god julmat samtidigt som Kalle Ankas jul visades på tvn, supermysigt! Sedan "gick pappa ut för att köpta tidning", och inte långt efter det så kom tomten. ^^ Freja kände inte igen pappa, och var inte heller speciellt blyg, utan pratade med tomten. ^^ Han gav några julklappar ur säcken, sedan försvann han igen och vi fortsatte ta klappar från granen. Sedan började julklappsöppningen! Freja fick nog mest, härregud vad mycket leksaker som låg runt omkring henne efter bara några minuter. ^^ Jag blev jättenöjd över mina julklappar, speciellt en grej... JAG FICK EN SYSTEMKAMERA! Jag har velat ha det hela året, och mamma och pappa hade äntligen köpt en! Jag blev så glad att jag nästan började gråta. ^^ Nikon d 3000, superbra! =D

Farmor och Lars, mamma och pappa, Tina och Jerry, mormor och säkert någon mer hade vart med och betalt den, eftersom sådanna systemkameror oftast är rätt dyra... Tack så mycket!!
Fick mycket annat också; En IDOL-bok som handlade om hela IDOLS gång, hur det startade, vilka som vart med under åren + mycket annat, en jätterolig bok! Fick också en skräck-bok, fin tröja, presentkort på Åhlens, nagellack och små diamanter att ha på, dusch-shampo med alla möjliga lukter, sminksaker, kroppslotion, värmekudde... Vet inte om jag räknat med allt nu, men jag är extremt glad för allting, så tack så mycket för alla julklappar! ♥

Det var kul att se hur alla andra blev glada över sina klappar också. =) Freja blev jätteglad över sin dock-gunga som jag köpt till henne, och hon ville genast ta ut den ur förpackningen och leka med den. :)

Sedan åt vi ris á la malta och hade trevligt. =)

Jag och Freja lekte lite sedan, och snart hade alla åkt hem. Nu är klockan snart 8, och Roger & dom åkte nyss hem.


Dessa bilder är inte tagna med systemkameran, för när dessa bilder togs hade jag inte fått den än... =)




Dessa bilder är tagna med systemkameran:





Frejas gunga som hon
fick av mig. :)



Tack för julafton, blev en lyckad dag!

Nu ska jag se på SVENSSONSVENSSON på tvn.

 

Hoppas alla haft en underbar dag!

puss


Snart droppar gästerna in...

Nu är klockan snart 1, och farmor och Lars skulle komma runt 1. Mormor kommer halv 2 med bussen, och Roger, Ramona, Freja och Eddie kommer väl någon gång mellan 1 och halv 2. :)

Jag sitter i vardagsrummet just nu, med laptopen i knäet. Känner mig nervös? haha jag är oftast nervös när folk ska komma, vet inte varför. ^^

Jag bloggar mer ikväll, för under eftermiddagen ska jag njuta av julafton med släkten!

PUSS

Julaftonsoutfit!


grå tröja (julklappen jag fick imorse) - Cubus
svarta jeanstights - Gina tricot
halsband - vet inte riktigt, Kicks tror jag


Julaftonsmorgon

Hej på er, och GOD JUL! ♥

Idag är det torsdag, 24 december, julafton! :D

Varje julaftonsmorgon är så speciell, iallafall i min familj. När man vaknar så öppnar man lite julklappar, sedan äter vi en god julfrukost tillsammans bestående av risgrynsgröt och julskinka. :)


Julklapparna jag öppnade på morgonen var två tröjor, en bild-almenacka från sötnosarna i Lidköping.
Så varje månad är det en ny söt bild på barnen. :)
Fick också det som ligger på den gråa tröjan, man har dom mellan tårna när man målar nagellack. Vet inte vad de heter, men väldigt bra och jag hade önskat mig det! ♥ Tack mamma och pappa!

 

 

Mamma och pappa är i köket och lagar julmat... Ris á la malta, janssons frestélse... :)
Innan frukosten grillierade jag och pappa julskinkan, den blev supergod!

Från oss alla - till er alla
EN RIKTIGT GOD JUL! ♥

 


Uppesittarkväll





Imorgon är det julafton, jag längtar. ♥

Är ni redo för julafton 2009? :)

Dagen före julafton...

... är s å  p i r r i g !

 

Jag har fått julkänslan nu, av många olika anledningar... Mamma har dukat med juldukar och julgodis, tända ljus, snö ute, julklappar lite överallt, och så doftar det julmat i hela huset. Mamma och pappa håller nämligen på att laga julmat tills imorgon, då alla gäster kommer!

Jag känner mig jätteglad just nu, och vill bara gå och lägga mig så snabbt som möjligt så att det blir julafton någon gång... Känner mig som ett litet litet barn. ^^ Men runt julafton är nog alla småbarn, innerst inne... Alla är förväntansfulla, pirriga och glada. Nyfikna över vad man kommer får i julklapp...!

Tiden har gått så extremt snabbt ändå! Det känns inte som att det var speciellt längesen man sa "nu är det bara 3 veckor till julafton...".

 

Vad ska alla mina söta läsare göra imorgon, på självaste julafton..? ♥

- Jag ska vara hemma, tillsammans med familj och släkt. Ramona, Roger, Freja, Eddie, mormor, farmor, hennes sambo Lars + Lars son Anton. Ja, det blir full rulle här! :) Men det är mysigt...


När jag kom hem ifrån Freja&Eddie idag, hittade jag lite julpost som var till mig... :)

Det var från min mormor, och från sötnosarna i Lidköping. :) I det stora paketet som var från min kusins 5 åriga dotter Emma, så låg det en julklapp, och i kuvertet från dem, var det ett julkort som de hade gjort själva, och Emma hade skrivit söta grejer på!

Åker dit på lördag!

 

Vill passa på att tacka alla människor för julkorten som ni skickat!

PUSS, hörs ikväll!


Hemma igen

Hejsan hoppsan alla bloggare!

Nu är jag hemma igen, och saknar dom redan, hehe. :)

 

De tre dagar jag var där fick supersnabbt! Men det är ju så; tiden går fort när nan har roligt! ♥

Vi hann med rätt mycket...
- Bakat chokladkola, knäck och marsipangodis
- Vart på stan
- Åkt pulka
- Sett film
- Ätit god mat

och såklart, busat! ^^

 

Här kommer bilder :)


skrattisen!


Frejisen ute i snön. :)

Hon frös om händerna och hade inga vantar, så sötnosen fick låna mina. :)


När vi var i stan, och inne i en tv/data/mobil affär, så skulle ju såklart

Freja gå fram till skyltdockan och leka.. Hålla hand, krama, pussa... ;)

En varm chokladpaus på Åhlens.. :)
Det var verkligen sjukt kallt på måndagen, då vi var i stan.

Sedan hem och baka chokladkola. Men den blev inte jättelyckad..
Det var gott och så, men den blev extremt hård och gick därför inte att lägga in i papper, så
vi la allt i en skål och åt upp. ^^

Nästa dag bakade vi marsipan-godis. Hälde grön karamell-färg i en del av degen,
så det blev snyggare. ^^ (mina händer på bild ;D)

Sedan doppade vi marsipan-godisarna i smält choklad, sedan cokos.
Det blev supergott och formerna var allt från cirklar till snögubbar. ^^
Freja åt mest deg. ;)

Jag och Freja var ute själva och åkte pulka. :)


Gjorde knäck med polka! Det är vanlig knäck, fast med hackad polkagris i, supergott blev det,

men inte speciellt fint, haha! Den stelnade så snabbt, så jag och Ramona fick skynda oss, och formarna

vällte och... haha, men huvudsaken var att dom blev goda! :D



Onsdagsmorgonen, Eddie försökte äta gröt själv, haha det blev mycket kladd, men det gick! ;)

Freja med Ramonas tofflor, haha lite för stora?? ♥


En söt bild på Freja får avsluta detta inlägget. Haha hon fick "elektriskt hår" av att sitta under
våran koja, som var en filt. ^^ haha så kul hade vi :)

 

Deras nya lägenhet var förresten jättefin!

 

Har vart superkul hos er, PUSS!


Hinner inte svara er just nu...

Hej sötnosar!
Vill börja med att söga att jag är jätte tacksam och glad över era fina och roliga kommentarer! Det bllir så mycket roligare att blogga när ni är så positiva! :)

 

Jag är fortfarande hemma hos Freja och Eddie, därför blir min blogguppdatering ganska dålig, men njag kommer hem imorgon ska jag försöka hinna svara på era kommentarer också!

Förut så gjorde vi marsipangodis, men Freja åt mest. ^^ Ska göra knäck sedan!

 

Nu ska jag och Freja ut och åka pulka, wiho!

Vi ses i backen, puss!


Hos Freja och Eddie

Hej!

Just nu sitter jag hemma hos Freja&Eddie (min brors och Ramonas barn) . :)
Deras nya lägenhet var mycket större och finare än den förra!
Bilder kommer när jag kommer hem, har varken tagit några bilder än, eller har med mig en överföringssladd...

Roger (min bror) ligger och läser bok för Freja och Eddie, dom ska sova. Ramona mår jätteilla och spyr. :(
Jag sitter i deras soffa och bloggar, med deras mini-laptop. Det är jättesvårt att hitta tangenterna, haha ^^

Imorgon åker vi nog in till stan, för Eddie ska till vårdcentralen och sedan skulle dom köpa klart julklappar, men allt beror på hur Ramona mår... ♥

Ska kanske baka lite julgodis också.

 

Jag bloggar mer imorgon eller när jag kommer hem. :)

 

Har alla haft en bra söndag?

KRAM och natti!


Granen är klädd!





Visst blev den fin? :)


Nu är klockan snart 3 på eftermiddagen, och jag har nyss ätit middag med familjen.

Jag ska packa det sista, sedan iväg till Freja&Eddie, och stanna tills onsdag!

Ramona mådde bättre nu. ♥

detta blir nog mitt sista inlägg innan jag åker till dom, så ni får mer uppdatering på onsdag när jag kommer hem. :)

 

Hoppas alla får en bra vecka, snart är det julafton!! ♥

puss och kram, eran Linda!

 


Lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att träffa alla från Lidköping!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock


Vad gjorde du för 15 min sedan: Slog in mammas julklappar

Det sista du sa högt: "Kan vi börja med julgranen nu?! "


Det senaste någon sa till dig: "Vi ska bara sätta i ljusen..."


Vad har du druckit idag: Mjölk


Vad var det senaste du åt: Macka!


Vad var det senaste du köpte: Julklappar till mamma tror jag :)


Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit


Vad är det för väder hos dig nu: Snö :)


Godaste glassmaken: Jadu... Polka tror jag


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Beror på... Ibland:)


Sover du tungt: Sådär, ja det gör jag nog


Drömmer du mardrömmar: Händer inte jätteofta


Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb :o haha


Favoritklädsel: Sommarkläder


Favoritlåt just nu: Higher - Erik Grönwall


Vad ser du om du tittar till höger: Mitt skrivbort och stereo


Vad gör dig glad just nu: Tanken på att jag ska till Freja&Eddie i eftermiddag!

Vad ska du göra härnäst: Klä granen med familjen


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Rätt uttråkad!


Favoritgodis: Choklad, chips eller ostbågar


Kläder just nu: Tights och linne ;)


Sommarplaner: England, bada, sola, vännerna... Det kommer bli en grym sommar!


Hur många kuddar sover du med: 3


Spelar du något instrument: Ibland klinkar jag lite på pianot hemma... men jag spelade gitarr när jag var mindre.


Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska måste jag nog säga. Lite både och faktiskt!

Vad är viktigast för dig: Mina vänner och familjen. ♥


Är du kittlig: Haha, aa..


Snarkar du: Nej det tror jag inte, nej.


Stjärntecken: Väduuuur!


Äckligaste insekten: jag gillar inte insekter över huvudtaget, men dom värsta är nog spindlar!


Längtar du mest efter just nu: Freja&Eddie... Och julafton!


Fjärde advent

bild, google.se

Idag är det fjärde advent!
Tiden går så sjukt snabbt! Det är julafton på torsdag, fattar ni, toorsdaaaaaaaaaaag!??! :)

 

Bara 4 dagar kvar! ♥

Hoppas alla får en fin fjärde advent, vad ska ni göra idag?


Morning!

Godmorgon alla söta!

Kul att så måste röstat i tomtetävlingen!
Jag märker verkligen att meningen "man får rösta på sig själv" har gett resultat, haha!

Men det är bra, fortsätt rösta på eran favorit. :)

 

Idag åker jag troligen till Freja&Eddie, och sover där tills onsdag. Men igår så skrev Ramona ett sms till mig, och hon har typ börjat må lite illa och så, men hoppas verkligen att det är borta idag! ♥

Innan jag åker dit (om alla är friska), så ska jag klä granen med familjen, och slå in lite julklappar, mys!
Bilder på våran fina gran kommer att laddas upp, och det var nog den finaste gran vi haft... någonsin! Jättefin!

Ni får ha en bra dag, nu ska jag äta frulle frukost! ;)

 

PUSS!


Finalisterna i tomtetävlingen!


1. http://fridaasofie.blogg.se

2. http://paulinaveronicajohansson.blogg.se



3.
http://aleck.blogg.se


 

REGLER FÖR ATT RÖSTA

Om ni har en favoritbild som ni gillar mer, så ska ni såklart rösta på den! :) Det gör ni genom att kommentera detta inlägg, med siffran på bilden som ni vill rösta på.

Vad jag vet så har jag inte sagt att man inte får göra det, så i denna tävlingen så får man rösta på sig själv.
Man får rösta hur många gånger man vill, antingen på sig själv eller på något annat bidrag..

 

Tävlingen avslutas på fredag (25/12) och då presenteras vinnaren här i bloggen.

 

Sätt igång och rösta!


Träffa Lidköpingssläkt ♥


dagens outfit


mys hos mormor ♥


haha, sötnosen Emma som jag ska till nästa helg ♥



Bytte julklappar, pratade, åt julmat, ris á la malta och tårta, och hade roligt. :)

Tack för dagen, och nästa helg åker jag till Lidköping! :)


13 minusgrader denna lördagsmorgon...






En söt tomte i mitt fönter fick avsluta bilderna. Men visst ser det kallt ut? Brrr, jag känner verkligen inte för att gå ut... Men det är ändå mysigt med snö!

Idag åker mamma, pappa och jag till min mormor i Göteborg, och byter julklappar med släktingar från Lidköping. ♥ Min kusin Alice och hennes 5 åriga dotter Emma, och min moster och morbror Ingrid och Kenth-Ove. Har saknat alla där uppe så otroligt mycket, ska bli kul att träffas!

Just nu är klockan 10, och jag ska snart äta frukost och fixa iordning mig. Vi åker någon gång runt 12.

När vi vart hos mormor ett tag så ska jag och pappa åka in till Frölundatorg och hitta julklappar till mamma. :)

Vad ska ni göra idag? 

Miljarder pussar!




Imorgon väljer jag ut finalister!

Nu är snart tiden ute för att anmäla sig i min TOMETÄVLING, och om du har missat att göra det, och vill vara med, så är det bara att klicka sig in på länken och följa instruktionerna! ^^

 

De som har anmält sig hittils har målat väldigt coola och söta tomtar, så det blir en hård tomtefight!

haha


Nu är nästan alla julklappar inslagna!

Nästan hela eftermiddagen satt jag och mamma och slog in julklappar och skrev rim, så nu kan man säga att näst intill alla julklappar är klara! ♥
När jag satt med alla klappar framför mig, märkte jag att det var väldigt mycket grejer som var till Freja! Hon kommer bli jätteglad, det är jag övertygad om...

Riktig julstämning.





När vi var alldeles slut, och inte orkade slå in en enda julklapp till, så fixade pappa tacos, mums!

Känns helt underbart att det är lov nu! Brukar inte längta tills söndagar, men jag gör faktiskt det nu!

För på söndag åker jag till Freja och Eddie, och stannar där tills onsdag. ♥

Imorgon åker mamma, pappa och jag till min mormor i Göteborg, och det gör min moster och kusin också, som i vanliga fall bor i Lidköping. Vi ska byta julklappar och sådär. Ska bli kul att träffa dom, var längesen...! :(

 

Nu ska jag sätta mig vid tvn med en skål ostbågar, ha en bra fredagskväll!

 

PUSS


Nu börjar jullovet! :D

Min fredag, avslutning.




Frida fick sin julklapp av mig och Karolina idag. På bilden ser ni en stor kasse som det står GOD JUL på,

och i den hade vi lagt massa tidningspapper, mango, äpple, päron, clementiner, kokosnöt + massa godis. haha, kul va? :) Frida älskar oss!




Uppträdanden och julsnack från lärarna, i idrottshallen. Några dansade, sjöng pch spela gitarr.
Alla var jätteduktiga!

Sedan fika i klassrummet. Julmust, muffins och skumtomtar. ^^

Fick betygen också. Tänker inte skriva upp vad jag fick i de olika ämnena här på bloggen, men det var blandat mellan VG och G. :)

 

Slutade vid 11. Jag och mamma åkte och åt, sedan hem och blogga.

Snart ska jag och mamma slå in julklappar.


Tidig morgon

Godmorgon!
Nu är vi  vaknade jag och Frida! Eller... iallafall jag, för Frida ligger fortfarande och sover tror jag. ;)
Men måste väcka henne nu, så att vi hinner!

Vi ska måla naglar, städa ordning i rummet, fixa oss, äta... haha men nu ska jag väcka henne, och bilder kommer ikväll, ha en fin dag!

"Julafton" med Frida ♥

Denna torsdagskvällen tillbringades med Frida! Myspys, vi kollade på tv och åt Ben&Jerry's, satt vid datorn, och hade julafton, våran egen julafton, med våran lilla söta gran, haha. :) Av Frida fick jag ett halsband och en snygg fotoram (bilder kommer). Jag gav henne ett halsband med tre hjärtan på, och så ska hon ju få en stooor grej av mig och Karro imorgon. ♥

Nu är klockan lite efter 10, och vi har precis bäddat till Frida. Nu sitter vi i min säng med våra laptopar och nördar. ^^
Tänkte lägga in lite bilder ifrån kvällen...

Provade kläder inför avslutningen imorgon, innan Frida kom.

Såhär ser jag ut imorgon. Orkade inte klackar, så fick bli mysiga converse...

Min och Fridas egen julafton 09 ;)








halsbandet jag fick!

Detta halsbandet fick Frida av mig. :)



Den fina fotoramen jag fick av Frida!

Frida är kär i tomten...
Oj, jag kanske inte fick säga det?


Nu ska vi snaaaart sova tror jag, men jag ska låta Frida blogga nu. :)

Ha en bra kväll allihopa, FÅR JULLOV IMORGON! ♥





~

I won't give up just like that,
I'm gonna make you mine.
If it takes everything I have


Frida kommer om någon timma

Yepp, det gör hon! Frida ska nämligen sova hos mig ikväll, och imorgonbitti gör vi iordning oss tillsammans! Det är ju avslutning imorgon, sedan jullov, wihoo! :D ♥

Ikväll blir det väl att kolla på tv och äta B&J, och kolla på film innan vi ska sova.
Ska ha våran julafton också, som vi hade förra året. Vi har ju köpt julklappar till varandra, så en liten julafton ska vi allt ha idag också! haha. :) Bilder kommer säkert ikväll, men här får ni en bild som togs för någon timma sedan, snö och minusgrader idag, sjukt kallt, brr...


bilden är tagen från mitt fönster.


Idag så var det skola som vanligt, städade skåpen och fick betyg.

Seg dag, och kändes superlång, men 15:20 var den äntligen över, och det var sista riktiga skoldagen innan jullovet! ♥


ger du mig blickar, eller inbillar jag mig bara..?


Mardröm

uuuusch, jag hade världens mardröm inatt! Längesen jag drömde hemska grejer faktiskt..
Konstigt nog hade jag, Frida och Karro pratat om just mardrömmar, samma dag i skolan!
På kvällen innan jag skulle gå och lägga mig kollade jag på en dokumentär om en man som tappat minnet, och kom inte ihåg sitt jobb, vänner/familjen och allt sådant, så hemskt!
Detta var min hemska mardröm:

"Min pappa blev slagen med en brandsläckare (han jobbar med brandsläckare, så kanske därför det var just det) i huvudet och började blöda och massa, och blev medvetslös. När han vaknade kom han inte ihåg vem jag och mamma var, inte heller vilka våra släktingar var. Allt var jättekonstigt och hemskt..."

Helt plötsligt vaknade jag, kollade på klockan, den var runt 5 på morgonen. Då kände jag att jag grät... Hade verkligen panik ifrån drömmen, men vaknade tillslut på riktigt och märkte att det bara vart en dröm... Sedan somnade jag igen.

 

Usch, mardrömmar är nog det värsta som finns, speciellt om man vaknar och gråter, och det verkligen känns som att det var på riktigt. Men tur var så är det inte det ♥




Onsdag med Karolina ♥

Hade bild idag. Jag och Karro målade med händerna, askul! ;)




Efter skolan, eller... hehe, nej förresten..

Vi tog iallafall bussen in till Borås, och shoppade litegrannnnna! :)

Köpte present till Frida, och klänning tills avslutningen på fredag, och julafton.

Gick runt och kollade på andra grejer också, som vi dock inte hde råd med.. ^^

Prova snygga skor, och satt i trapphuset på Åhlens! haha

Klänningen jag köpte, hiss eller diss? :)


sötnosen ♥ :)

Provade snygga skor, åååh, vill haa! :D

Tack för dagen Karro, puss!


Tomtetävling!

Eftersom jag fått endel förslag på att ha jultävlingar av något slag, så kom jag på idén att ha en tomtetävling, haha!

Den går ut på att man ska måla den finaste tomten! Här kommer ett exempel på hur man kan måla sin tomte.




Man kan använda sig av paint, picnik, photoshop, eller vad som helst... Alla medel är tillåtna! ^^
Dock inte att kopiera bilder ifrån google eller någon annan sida.

För att anmäla sig... så målar ni en tomte-bild och lägger upp på eran blogg, sedan kommenterar du detta inlägget, med direktlänk till ditt inlägg med tomten.

På lördag röstar jag ut 4stycken som jag tyckte var roligast, och så kan ni rösta på finalisterna sedan!

Ni ska måla en så rolig tomte som möjligt. :)

Hoppas ni uppskattar denna tävling, jag tyckte själv att det var en väldigt kul grej, haha, nu när det är jul och allt!

Så sätt igång och måla! :) ♥

Nu är finalisterna utsedda, så man kan inte anmäla sig längre.


Tisdagens bilder





Stan med Karro imorgon ♥

Kall morgon...brr...

07:17 är bilden tagen...



Kallt med snö usch... Men ändå mysigt! Blir nog en vit jul iår eller vad tror ni? HOPPAS!

Har ni snö där ni bor idag?

No prov today, önska mig lycka till..? ^^

Nu ska jag äta frukost, puss!

 

 

 

 


Dagens skämt

Någon mer än jag som tycker denna är e x t r e m t   k u l  ?

- Har du dränkt dina bekymmer än?
- Nej, kärringen vägrade att bada...

HAHAHAHA!

 

btw, Frida sover hos mig på torsdag! ♥


Snö idag - på morgonen!



Hejsan hoppsan!

Ännu en måndag är här då! På fredag börjar jullovet, längtar! ♥

 

Idag var det en vanligt skoldag, inget speciellt. ^^ Hade extrem huvudvärk den sista timmen, som dock var språkval och vi kollade på film så jag överlevde, men mitt huvud sprängde verkligen. :(

På matrasten var jag och Karro inne i musikrummet, det var kul. :)

 

Frida har fixat blogg.se också, och jag har nyss gästbloggat på hennes blogg, haha!

 

Nu ska jag börja plugga NO, har prov imorgon, buhu..

 

Tävling snart igen? Vad vill ni ha? ^^


Omoget...

I min chatt i menyn har någon låtsas vara jag, det är väldigt omoget..
Någon har låtsas vara "Jag, Linda:" men det är inte jag som svarat "jag ger inte ut min msn till läsare"...
Jag såg det precis, och jag blir så jävla sur på att folk måste hålla på sådär, jag känner bara för att ta bort chatten just nu.

Varför måste den som nu gjorde det vara så barnslig...?
Om någon skriver något konstigt eller elakt där, och låtsas heta "jag/linda" så är det fejk. Jag skriver inte elaka grejer i chatten...

Jag tycker det var väldigt omoget av den som skrev det, och jag vet inte hur man raderar saker i chatten heller...

Veckans outfit - vinnaren!

Nu har vi en vinnare i veckans outfit - tävling! Det blev...*TRUMVIRVEL*



http://sofianathalieh.blogg.se/

GRATTIS!

Du hade den snyggaste outfiten enligt de som röstade, så du förtjänade att vinna! :)

Grattis Nathalieh! ♥

 

 

 

 

 

VECKANS OUTFIT - TÄVLING ÄR NU AVSLUTAD!


New thing!



En ny, kul grej har kommit upp på bloggen! En chatt! :)

Där kan ni skriva ett meddelande eller vad som helst, och ange erat namn och URL, så svarar jag er via chatten, och så kan vi skriva till varandra! Smart va..?

 

Smilis finns också, så nu får ni allt testa! :)


Snart ska lilltomten...

Snart ska lilltomten börja slå in julklappar och fixa roliga rim! ♥
Nästa helg åker vi till min mormor i Göteborg, och byter julklappar med släkt från Lidköping, därför måste deras klappar var klara!

Men först ska jag hoppa in i duschen, sedan startar julfixet! :)


Jag saknar världens bästa kusin Alice, måste hälsa på er snart! ♥
Love you!

Lucia och tredje advent

Godmorgon allihopa!

Lucia och tredje advent idag då, och för min del började dagen på ett väldigt mysigt sätt. ♥
Mamma hade tänt ljus, dukat fram lussebullar&pepparkakor, och gjort te!

Så det blev en väldigt gullig morgon med familjen. :)







bild; google.
( rätt konstig bild, eftersom det 4:e ljuset redan är tänt, menmen, bilden är söt iallafall. :D)


Ha en bra Lucia och tredje advent!

Inte långt kvar till julafton nu!

 

puss och kram


17:14

 

Nu ska jag sticka ner till Shell och köpa en påse ostbollar, sedan hem och äta godis och se på Mr.Bean!

Åh, jag älskar verkligen den bönan, sjukt kul! hahah


Myslördag

Hej på er! ♥
Hoppas ni haft en bra lördag hittils!

Idag har jag städat mitt rum, fixat julkort och småpysslat med allt möjligt...

Skönt med dagar man bara gör det man känner för! (Att städa var dock ingenting jag "kände för", men trots allt behövligt...).

 

Det luktar mat i hela huset nu också! Jag är jättehungrig, och till middag blir det bakad potatis och grillat kött, mums!

 

Min bror ringde tidigare idag också - dom har äntligen flyttat till sin nya lägenhet nu! Åh vad jag vill hälsa på dom! Först och främst för att jag saknar dom sjukt mycket, men också för att se hur lägenheten ser ut... :) ♥

Min dag i bilder:


09:32


10:09, en solig dag!


städa...


Man kan göra städning till en kul grej också!
Denna bilden blev rätt tuff, och kortet togs exakt i rätt läge, vad tycker ni? ;)

 

Sedan fixa julkort och äta godis. ^^


Där fick ni lite bilder från min lördag. :) Nu är potatisarna i ugnen, och pappa grillar kött.
Snart dags för en god middag! Min mage kurrar..
.


Hörs ikväll, puss sålänge!


Erik Grönwall sjunger vinnarlåten i IDOL, Globen -09.

Erik är bäst och sjunger vinnarlåten grymt, kan det bli bättre? ♥



Higher, så sjukt fin låt!

Idol 2009 - ERIK GRÖNWALL!


Artikeln på Aftonbladet, HÄR.


ERIK GRÖNWALL BLEV IDOL 2009, och han var verkligen värd det! ♥
Åh, vad glad jag är just nu!

 

ERIK ÄR BÄST, SNYGGAST OCH HAR VÄRLDENS BÄSTA RÖST! :D

 

godnatt!


IDOL snack



ERIK ÄR JU SÅ SJUKT BRA SÅ DET FINNS INTE! ♥
RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA PÅ SNYGGINGEN!

 

Han ska vinna, han måste vinna, han kommer vinna!

 

Jag smsar med Frida Sjödin just nu, och såhär går IDOL-snacket:

Frida: Calle har ingen chans att vinna mot Erik, om han inte har en väldigt stor släkt som ringer och röstar :-)

Jag: Ellerhur...!? Han är inte bra... Jämfört med Erik är han ingenting. ^^

Frida: Precis! Calle e korv och Erik är pizzan, liksom, varför ta korv om man kan få pizza :-P



Hahaha, exakt så är det, ERIK ÄR BÄST! :D

 

Vad tycker ni?

 


Finalisterna till Veckans Outfit

Här kommer de 5 som gått vidare till final, i Veckans outfit!

1. http://sofianathalieh.blogg.se/



2. http://paulinabladh.blogg.se/


3. http://clothinginfluence.blogg.se/


4. http://karoliinaniilsson.blogg.se/


5. http://sofiaberggrens.blogg.se/




REGLER:

  • För att rösta måste man ha en blogg. Man får alltså inte rösta utan att skriva sin URL, för annars kan fusk förekomma - man röstar på sig själv..
  • Man får alltså inte rösta på sig själv.
  • Ni finalister får gärna länka mig i eran blogg, och skriva att ni är med och tävlar. Då kan ju era kompisar ge er fler röster.
  • EN röst per person.
  • Ni som röstar, skriver en kommentar i detta inlägg, med siffran på outfiten som ni vill rösta på.


Ni har tills på söndag på er, LYCKA TILLLLL! :D

http://sofianathalieh.blogg.se/ är vinnaren! GRATTIS!


Mys framför tvn

Gokväll! ♥

 

Nu ska jag sätta mig framför tvn med familjen.
Ska se en film och äta Ris a la malta och pepparkakor, gott!

Jag vaknade för ett tag sedan, har faktiskt legat och sovit en stund... Vet inte varför jag är så himla trött
nu för tiden, menmen, skönt att sova iallafall!

 

När jag sett klart filmen så får ni reda på vilka finalisterna är, i Veckans outfit, men än sålänge så kan man

fortfarande anmäla sig.


Klippning och julshopping

Jag och mamma åkte till frissan runt 11:40. Jag ville ha uppklippt, och det blev bra. Är nöjd !
Efterråt åkte vi och åt i Sandared, sedan vidare till Borås - Knalleland.
Köpte lite grejer, blandannat julklappa till Frida. ♥

 

När vi var klara där åkte vi hem.

 

Jag duschade och sådär, sedan satte jag mig här. Har kollat runt litegran, och nu lyssnar jag musik och bloggar.

Mamma gör Ris a la malta, mums!

 

Ikväll blir det att kolla IDOL-finalen, ska bli spännande, men jag hoppas att Erik tar hem titeln som IDOL2009. :)♥

Här kommer bilder på hur klippningen blev, och lite annat. :)

OBS. Man ser inte jättemycket på bilderna med håret, men försökte göra så att det syntes iallafall.

Om ni inte ser det, så är håret en aning kortare nu, och somsagt - mer uppklippt! 
Men man ser inte så stor skillnad på bilderna, men i verkligheten gör man det :D

 
 =
  innan (fint, jag vet..^^)                       efter (blött, eftersom jag nyss duschat.)


Dagens köpt. Kan tyvärr inte avslöjda vad som ligger i den stora påsen, för det är presenter till mamma och Frida blandannat, och Frida läser ju här. ^^ 


Ikväll avgör jag finalisterna i tävlingen!

puss


Lucia i skolan

Hej på er!

I d a g  f i r a d e  v i  L u c i a  i  s k o l a n  :)

I skolan var det mys. Först var vi i klassrummet, med tända ljus och åt lussebullar, pepparkakor, och drack saft. ^^
Sedan in till idrottshallen där det var luciatåg, massa söta tärnor, tomtar och pepparkaksgubbar. ;) Lucian, Alicia, var också jättefin!
De sjöng sånger och så, sedan tillbaka till klassrummet och fixa iordning alla bord och stolar.
Luciafotbollen som är varje år, går ut på att 9orna möter lärarna i fotboll, haha. Det är kul att kolla på! Runt halv 11 gick vi till idrottshallen igen, då började fotbollen. Nästan med en gång gjorde lärarna ett mål...

 

Jag gick runt 11, så jag har sagt till Frida att hon måste smsa mig, och skriva vilka som vann. ^^

Jag gick tidigare på grund av att jag ska klippa mig idag! :D

 

 

Just nu sitter jag på min säng, med musik, och bloggar. Mamma och jag åker snart till frissan, och efter det blir det Borås för lite julshopping.

 

Skriver mer när jag kommer hem, och då får ni också bilder på hur jag klippt mig. :)


Bilden är tagen runt 8:15. När jag gick till skolan var det ruskigt kallt...

Lucia tåget i skolan. :)


Inte världens bästa bilder, men min mobilkamera har inte superbra kvalité precis...


Nu sticker jag och klipper bort mitt hår!

- Haha nejdå, ska bara klippa upp det...

 


Duschen nästa

J a g  h a r  b y t t  t e x t s t i l  , m e n  d e t  k a n s k e  n i  s e r .  F å r  v a r a  s å h ä r  e t t  t a g  n u .

Jag ska stänga datorn, och istället ta en varm dusch, sedan hopp i säng.

Är jättetrött.

 

Sov gott och dröm sött, puss!


Kändisar med & utan smink

Make up gör väldigt mycket, det visar verkligen dessa bilder, som är på kändisar med & utan smink.


Jessica Simpson


Paris Hilton


Tyra Banks


Modell för Gina Tricot
Det trodde man inte..!?


Julia Roberts

 


Rolig torsdag med Karroooo ♥

Hejsan hoppsan alla glada! För alla mina söta läsare är väl glada? ^^

Idag var det en vanlig skoldag, hade grymt kul med Karro, haha var i Pläjset och gjorde sönder stolar, fixade Farmville till min facebook, kollade på roliga saker på google, satt i kopieringsrummet och hade kul, och massa annat. ^^ Tack för dagen sötnos.

 

Imorgon har vi halvdag, gött! Lucia på morgonen, sedan lite fika med klassen.

Slutar väl runt 11, då åker jag till frissan! Sedan blir det lite julshopping med mamma i Borås.

 

PUSSSSSSSSSSSSSS på kinden. ♥


Bäst kväll - i kyrkan

Min onsdagskväll tillbringades i kyrkan, med Frida. Haha, låter som att vi gifte oss eller något. ^^
Men Niklas Andersson sjöng i kyrkan, lucian korades och en gospel sjöng, riktigt snyggt faktiskt! Dom sjöng inte massa tråkiga gud-låtar, utan dom körade till Niklas, så himla grymt var det, fick rysningar på hela kroppen...

Andrea som var årets lucia, blev korad. Alla i luciatåget var så fina! :)

 

Så somsagt, en underbar kväll var det!

Här kommer lite bilder som togs innan jag och Frida gick till kyrkan... ^^

Jag och Frida testade Fridas läckra läppstift, RÖTT!


Klockren bild, HAHAHHA!


Kyrkan:


Massa massa massa folk !


Lucia och tärnor, så fint. :)


Niklas och kören, så sjukt bra var det verkligen!

När Niklas sjöng själv, så var det vissa i kören som stod och grät för att det var så fint. ^^

 

Frida, du gjorde min onsdag. :) ♥


Frida ♥

Helloooo!

Onsdag idag då.

Hade engelskaprov idag blandannat, och det gick ut på att snacka engelska och så satt engelskaläraren och lyssnade hur mycket man kunde. ^^ Jag fick hjärnsläpp och fattade inte, så hon bara satt där och glodde och väntade på att jag skulle säga något, bra Linda..

Hemkunskapen sista lektionen var fan grym, gjorde pepparkakor med Linda! ♥ Superkul hade vi, skrattade så att vi nästan kissade på oss, haha! Men pepparkakorna blev goda.

Efter skolan gick Frida med mig hem. :) Vi satt i min säng och pratade lite, sedan gjorde lite NO.

För ett tag sedan åt vi kyckling och ris, mums!

 

Runt 6 går vi till kyrkan där Niklas Andersson ska sjunga, och Frida känner honom, typ halvt släkt, så vi ska snacka sönder honom, haha! :) Men han är snyyyyggg...

Här kommer lite bilder som tagit under dagen. :)


Jag på morgonen, innan jag skulle gå. :)

Jag och Karro hade kul på bilden idag, målade sånadär gubbar som man viker, och så målar man olika delar av den. ^^


Fint va...? ^^


Jag och Frida, right nooooow. Vi är duktiga!

Lyssnar på musik och försöker plugga Ekologi...

 

PUSSSS

 


Gäsp

Klockan är inte ens 21, och ändå är jag så trött så att jag knappt kan sitta upp..
Ska ta en snabbdusch sedan krypa ner i sängen och soooova...

Ha en trevlig kväll, hörs imorgon! ♥

natti...

 


Hemkunskapen sket sig

Hej hopp! ♥

Skola idag som vanligt, hade hemkunskap första lektionen. Men egentligen hade vi projekt, men jag och Anja skulle göra ett köttfärsprov, så gick iväg och gjorde det den lektionen. Köttfärsprovet gick ut på att laga en köttfärsrätt - vi valde panbiff. Det gick bra, gjorde panbiff med potatis och sky, + grönsaker.
När jag stod och diskade, kommer hemkunskapsläraren, som måste ha någonting emot mig, och så känner hon på vattnet och säger: Men härregud, det är ju iskallt!

Ops, det hade ju inte jag tänkt på, men innerst inne visste jag säkert att det skulle vara varmvatten. Hon fortsätter:

- Det var ju synd att detta hände, du som har skrivit så bra på alla andra prov, och så blir det såhär... Jaa, nu sjunker dina betyg, så du får satsa på att få bättre betyg i hemkunskap nästa år...

Alltså härrejävlar!?? För att jag diskar lite fel så får jag dåligt betyg i hemkunskap, när jag ansträngt mig så mycket under hela terminen...? FAN också...! :( Hon är ju fan inte klok.

 

Resten av dagen var seg...!

 

Nu sitter jag här hemma, och det luktar mat i hela huset, jag är verkligen extremt hungrig!

Sedan måste jag plugga matte & NO, har ju prov i det nästa vecka.

 

PUSS


Veckans outfit på G

 



TÄVLING!

Nu kör jag med Veckans outfit!

 

REGLER:

  • Kolla om du någonstans har en outfit-bild som du är extra nöjd med
  • Anmäl dig i detta inlägg, genom att skriva en direktlänk till det inlägg där den snygga outfiten finns
  • Skriv också med din bloggadress och namn. :)

Jag utser 5 finalister på fredag, sedan är det eran tur att välja ut vinnaren av dem 5.
Vinnaren blir länkad här i bloggen. :)

Man kan bara anmäla sig i detta inlägg, om ni gör det någon annanstans räknas det inte.

Så kom igen nu, anmäl dig om du har en snygg outfit! :D ♥

 

LYCKA TILL!


Min kropp skriker "TRÖTT!"

Ja, det gör den faktiskt...

Känner mig extremt trött, kan det bero på att det är en tråkig måndag?

 

Klockan är runt halv 7, och jag vaknade faktiskt för ett tag sedan.. Hehe, ja, efter att jag ätit middag la jag mig och sov i en halvtimma ungefär, det var skönt. Längtar faktiskt tills ikväll då jag får sova lääänge... ^^

 

Funderar på att starta en veckans outfit, vad tycker ni om det? ♥


Måndagens klädsel!

You wake up, it's raining and its Monday...

  

Min nya myströja från Ginatricot,
Taits, Ginatricot

Beage linne under, Bikbok
Svart stor ring, GranCanaria,

och såklart, rött, underbart nagellack! :)


Andra advent



Andra advent idag!

Tiden går så snabbt... Det dröjer inte länge förens man säger:

"imorgon är det julafton"

LÄNGTAR!


Kungsmässan med Frida

Hej hej! ♥

Idag blev det alltså en mysig runda på Kungsmässan med min sötnos Frida, var mycket trevligt! :)

Det var Frida, Fridas mamma, hennes moster och hennes mosters son som är lite mer än 4 år, så söt!

 

Det var riktigt mycket folk en dag som denna, men det var mysigt. Var väldig julstämning, med plastjulgranar lite överallt, och folk som sålde polkagrisar, kolor, och massa annat. :)

Dagens shopping blev såklart julklappar! Men köpte också en mysig tröja på Ginatricot, till mig själv. :)
Köpte julklappar till mamma och pappa. :)

Är nöjd med dagens köp, och nöjd med dagens sällskap också, riktigt kul! :)

Tack för dagen Frida, love you! ♥


Frida & Johan busar, haha. ^^


Åt en supergod baguette på ett café. Mums, det var kyckling&curry fyllning.


Sedan efterrätt såklart. ;)




Frida provade denna snygga! Rätt tuff ellerhur? ^^


Köpte denna snygga myströja! Väldigt nöjd måste jag säga, den går att ha till både jeans och taits...♥


Snyggt va!??! ;)


Denna bilden på mig är faktiskt rätt ball... ^^


Som sagt, tack för dagen Frida, var riktigt kul och mysigt!


Söndag med Frida! :)

Halloj söndag!

Nu sitter jag här, vid datorn. Klockan är 8. Jag ska göra mig i ordning, äta frukost, och sedan åka til bankomaten och checka hur mycket pengar jag har på kortet, vilket jag tror är 500... niiiice! :)

Halv 10 åker Frida och jag till Kungsmässan! ♥ Julklappaaaar...



PUSS!

 


Bloggtorka

KLICKA DIG IN HÄR! :)


Tro det eller ej, men jag har fått bloggtorka! Vet inte vad jag ska skriva om, har ingen fantasi...

Det är förhoppningsvis bara tillfälligt... Vad vill ni ha mer av i min blogg? ♥

När mamma och pappa kom hem från Göteborg runt halv 5 hade de med sig kinamat, mums!

Resten av kvällen har jag kollat på tv, Robinson Karibien, och ätit choklad! Tjockis. ^^

 

Imorgon blir det att gå upp runt 8, för halv 10 kommer Frida, då åker vi till Kungsmässan!

 

puss & godnatt.


Ändrade planer



Yes, ändrade planer.

Ingen Göteborg för min del idag, men mamma och pappa åkte.

Jag har skit ont i magen och kände att jag verkligen inte orkade åka till Göteborg och shoppa. Så mamma och pappa åkte, och jag är ensam hemma. Väldigt skönt att vara det faktiskt. ^^

 

Jag ska ju till Kungsmässan med Frida imorgon, så då kan jag köpa julklappar. :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och se på nån film, sedan hade jag tänkt att fixa lite pankakor, så sugen på det!

 

KRAM


Godmorgon ♥

*gäääääääsp*, Godmorgon på er! Har ni sovit gott?

Det har jag. Mamma väckte mig ur världens härligaste sömn runt... halv 10.

Men det är bara för att vi ska hinna äta frukost och göra oss i ordning, och inte komma iväg allt för sent.. För idag blir det att kolla julklappar igen, i Göteborg! :)

Myspys.

Förresten..



... Igår; VAD HÄNDE!?

Det blev ju hur knas som helst med röstningen! Calle kom vidare först...?

Tove åkte ut. :( Fan, det var inte alls så jag ville att det skulle bli...

 

Menmen, två killar i finalen nu då, och Erik måste vinna!

 

Nu ska jag äta frulle, puss&kram, ha en bra dag!

 


Idol och popcorn - kväll ♥

Nu är det bara en halvtimma kvar tills IDOL börjar! Ikväll vill jag att Calle åker ut, så att det blir Tove och Erik i finalen, dom är verkligen värda det, så grymma! ♥

Ska poppa lite popcorn nu, och sedan krypa upp i soffan och ha en mysig fredagskväll tillsammans med familjen.



Vad hittar ni på ikväll? Hemmakväll eller ut?

KRAM OCH PUSS!


Sälja hembakat

Hello mina kära vänner!

Kom nyss hem, var ju och sålde hembakat med några andra i klassen. Tiden blev ändrad, så istället för att stå där precis efter skolan, så gick jag med Frida hem, och sedan gick vi till Bolles runt kvart i 4, då vi stog tillsammans med Stina, Sanna och Linda.
Så alltså, hem till Frida efter skolan! Det var kul, men deras ut var förstört pågrund av en vattenläcka... :(

Vi åt lassagne och pratade. :) ♥

När vi kom till Bolles så stod Sanna, Stina och Linda redan där. Till en början var det inte speciellt kallt, men i slutet kände jag varken mina fingrar eller fötter, fyyyy...! Fick sålt rätt mycket, men eftersom alla hade bakat så extremt mycket så var det massa kvar när jag stack halv 6. ^^

Vi fick gå in på Bolles emellanåt, för att värma oss, och jag är ju så fruktansvärt proffsig, och fastnar i grindarna som man går förbi när man ska in i affären, dom som öppnas och stängs - inte "dörren" , utan dom två grejerna som är lite längre in i affären, vid korgarna... Iallafall, jag fastnade mellan två sånna, och kom varken in i affären, eller tillbaka ut. Haha, och Frida stod och skrattade så att hon nästan började gråta. ^^ Jag är lyckad...

 

Det var helt okej att stå och sälja, men rätt långtråkigt efter ett tag, att bara stå och säga:

- Hembakat, 20 kronor!

Skolan idag var helt okej faktiskt, hade riktigt kul med Karro, Frida och Linda!
:)

På matrasten var jag, Linda och Elin inne i musikrummet. När jag och Karro sjöng Halelujah (med Jeff Buckley), så helt plötsligt när vi sjöng dom höga tonerna, så slutade Karro sjunga och sa:

- Jävlar asså, shit va bra du sjunger...

Haha, söt du är Karro. ♥

Här kommer lite bilder ifrån skolan, hos Frida, och sedan när vi sålde hembakat.



Där fick ni dagens outfit.

Mjukis, vitt linne, adidaströja, och svart, stor ring från GranCanaria! :)

Plattade håret idag.


Sista halvtimmen i skolan, då fixades skylten som vi skulle ha när vi sålde hembakat.
"
Stöd klass 8b2, pengarna går till klassresa" :)


Hemma hos Frida. Vi är snyggast tjejen! ;) ♥


There we are! ^^

 


FREDAG

Hejsan hoppsan!

Sitter i skolan nu, och idag är det äntligen fredag!
Slutar 14:15 today, och efter skolan sticker jag och några andra upp till Bolles, och står där utanför och säljer hembakat, allt för klassresan! ♥ haha. ^^

 

Står där tills 3, sedan sticker jag hem och äter fredagsmysmat... :)

Bloggar mer då, men ha det bra, PUSS


Vinnaren av "gissa kändisen"

Nu är tävlingen avslutad, och vinnaren blev Alice!
Stort grattis till dig!

 

Visst var det Madonna jag sökte, det var rätt lätt ellerhur? :)

 =

Så grattis till Alice, som blev utsedd till vinnare, av alla som tävlade! ♥

Ta verkligen åt er när jag skriver att jag blir superglad av att så många engagerar sig vid tävlingar och sådär, älskar er! :)


2 underbara låtar






Lite allt möjligt



Hola amigos! ♥

Imorgon är det äntligen fredag, woho!

Idag var det skola som vanligt. Idrotten var riktigt rolig idag! Jag och Karro är bäst på trampolin - höjdhopp. ;)
Annars hände det inte så mycket idag, segt helt enkelt..

Slutade 15:40, då åkte jag hem.
Nu sitter jag i min säng med datorn i knäet, och en skål Start. Var så hungrig, och mer blir man ju när det doftar kyckling-curry i hela huset... Mamma lagar mat. :) ♥

Ikväll avslutas tävlingen, och jag lottar ur vinnaren! :) Så håll ögonen öppna om du vart med och deltagit, för du kanske vinner? ^^ Men det är inte försent att gissa vem kändisen på bilden är än. :)

Här kommer en bild som togs igårkväll, precis efter att jag skrivit det sista inlägget.

Har inget smink, och ska precis gå & lägga mig.. Menmen, detta ska vara en personlig blogg, så jag bjuder. ^^



vill ha ännu mer bilder här i bloggen, och helst sådanna som är bra kvalité! Men
när jag får min systemkamera kommer det bli mycket bättre bilder! :D

PUSS


Goodnight!

*gäääääsp* nu ska jag krypa upp i sängen, under mitt varma och gosiga täcke, och sova! :)

Längtar verkligen till min säng nu, så ska snabba mig med att stänga datorn.

 

Imorgon kliver jag upp runt 07:00, woho!

 

puss & godnatt, sov gott!


Hemkunskapen var stressig idag !

Hello! ♥

 

Det var svårt att gå upp imorse, när man inte vart på skolan på... 5 dagar blir det, menmen, jag kom upp iallafall, och iväg till skolan som vanligt runt 8.

 

spvl

bild

engelska

lunch

sv/so

hemkunskap.

 

På hemkunskapen gjorde vi kanelbullar, och jag var tvungen att jobba med Andreas.L ...

Inte det roligaste, eftersom han är låååååååångsam som bara den, och står bara och kollar när man säger åt honom att hjälpa till, gah.. Men vi blev klara med bullarna tillslut, alla andra också, men det var riktigt stressigt i slutet! Vi ställde in dom i ugnen runt 15:40, då vi egentligen slutade, och vi sprang fram och tillbaka och försökte hinna diska, tvätta bänken... usch va stressigt, men tillslut var bullarna klara och man fick äntligen gå hem!

 

Gick hem, åt, plugga...

Nu sitter jag och bloggar, men när jag skrivit klart ska jag gå tillbaka till soffan där en tallrik med pepparkaksdeg står och väntar på mig... :) Ja, hehe, vi bestämde iår, att inte baka egna pepparkakor, för vi äter inte dom ändå (haha), så köpte bara deg. ^^ Men såklart äter jag ju inte upp hela, men vi får väl gå och smaska på den degen tills julafton...


det var isande kallt imorse! fyyy...brr..


Kanelbullarna i hemkunskapen. :)


haha!



detta roar jag mig med i skolan just nu, hahahahahaha så sjukt söt!

Puckon

Sitter i skolan, datasalen. Har sv/so.
Har två idioter bredvid mig. Den ena sitter och lyssnar på en störd video samtidigt som han dansar.
Den andra sitter och sjunger till musiken, gah... haha, det är Anja och Oscar jag snackar om..


Slutar skolan 15:40, längtar!
Är trött..


dags för tävling snart igen? kommentera!

puss

 


Svar på tal

 

Tja... Egentligen är ju inte det ditt problem, ellerhur?
Att jag inte var i skolan berodde inte bara på att jag inte "orkade". Jag var förkyld, ja. Men det var andra saker som gjorde att jag inte heller ville gå idag. Det är inget som jag skriver och delar med mig av i bloggen. Det jag inte skriver om vill jag inte att folk ska veta.
Jag shoppade inte. Shoppa låter som att köpa kläder, skor, blablabla, men jag var med mamma i Göteborg och kollade lite julklappar och åt.

Inget att ödsla en dum kommentar till, ellerhur? ^^


Mysig runda i Göteborg, hittade julklappar

dagen i bilder.

               



Japp, idag blev det att ta en lugn och skön shoppingrunda in till Göteborg med mamma.
Idag köpte vi bara julklappar åt alla små söta ungar i familjen, så nu är dom klara. ^^

 

Var inne i världens största ToysRus affär, haha, så där fanns det en hel del att välja mellan.

Jag kommer dock inte skriva vad vi köpte, för att jag vet att Ramona läser min blogg, och vi har ju köpt till Freja blandannat. ;)

 

Vi köpte till Freja och Eddie, + mina kusinbarn; Emma, Eddie och Elvis. Mycket småbarn. :) 

Jag köpte en sak som bara är ifrån mig till Freja, och jag vet att hon kommer bli överlycklig när hon öppnar det, så jag längtar verkligen till julafton då jag får se hennes lysande ögon. ^^ ♥

För Ramona, Roger, Freja och Eddie kommer hit på julafton! + Mormor, farmor&Lars.


Till alla som saknat mig; imorgon är jag tillbaks i skolan. haha.


1 Decemer!

Moshi moshi!

Idag är det första december, härregud vad tiden går snabbt! Bara 23 dagar kvar till julafton!

Det blev ingen skola för mig idag, av många olika anledningar. Men en sak var att jag fortfarande är väldigt förkyld...

Så denna tisdag blir en lugn och mysig dag tillsammans med mamma. Vi åker ut och letar julklappar i Göteborg! :D


Jag skriver mer när vi kommer hem, för nu ska jag stänga datorn, äta frukost, sedan pyser vi!

puss


RSS 2.0