MOVIE

Hej!

Har precis sett på film. Låt den rätte komma in. En väldigt grym film, och nu menar jag inte "grym" på det positiva sättet utan mer grym... hemsk. Tror att jag var rätt efter med att se den, alla har förmodligen redan sett den, eller läst boken. Jag tycker den var helt okej faktiskt, kanske inte världens bästa film om man har ont av blod och sånt men jag lyckades se klart den och det är ju ett plus!
Finn ett fel .. typ?


                                                  vårt vardagsrum just nu

Hej på er!

Längesen vi hördes av, men har varken haft tiden eller orken till att sätta mig och blogga, har endast blivit mobilbloggning. Men ska försöka, som jag så många andra gånger också har sagt. Får se hur länge det håller denna gången, spännande spännande!

I en av de svarta fotöljerna sitter jag nu och bloggar. Vårt vardagsrum.
Varför står alla stolar huller om buller undrar kanske ni.. Vi fick sålt våran soffa igår och har inte fått hem vår nya än. Jag tycker det är puckat att göra sådär men inte jag som bestämmer ;) Så i två veckor framåt ska vi sitta obekvämt och se på tv... blöö men snart kommer våran nya soffa med två divaner!!

puss!

Hur sne bilden än är så saknar jag jobbet ...

dsc04622 (MMS)

Hur sne bilden än är så saknar jag jobbet på sjömagasinet..


SNÖ

dsc04706 (MMS)

SNÖ


Haha mobbild men nu sticker jag på bio med...

dsc04636 (MMS)

Haha mobbild men nu sticker jag på bio med älsklingar<3


Fixar naglar hos bästis

dsc04625 (MMS)

Fixar naglar hos bästis


Lunch

dsc04601 (MMS)

Lunch


Jag och frida shoppar loss på ullared

dsc04600 (MMS)

Jag och frida shoppar loss på ullared


haha såg att i inlägget under har jag skri...

haha såg att i inlägget under har jag skrivit 'stammar hela dagen' istället för 'stannar hela dagen'.. Haha men det kanske jag gör.. Stammar alltså


Nu är jag vaken. Klockan är 5. Det är lörd...

dsc04592 (MMS)

Nu är jag vaken. Klockan är 5. Det är lördag. HEELT sjukt. Kommer sova i bilen har jag en liten känsla av.. Frida kommer hit runt 6, sen bär det att till ullared. Stammar hela dagen, och äter frulle i bilen. Detta kommer bli en sjukt bra dag , hoppas jag hittar mycket kul.. :) kram


egoooo


En seg orgienteringsdag senare...Idag orgienterade vi i skolan. Jag och Karolina var ute i en timma totalt. En hemsk timma. Klev i allt ifrån träsk till gräs högre än oss själva. Haha men vi hittade alla!

Hem och duscha! AJ mina ben hurts. Rev mig överallt typ, usch..

En rätt bra dag ändå, trots allt. fredag ju!

kram!

RSS 2.0